top of page
Dimi in actie

OVER ONS

Welkom op de website van DIPRO Cleaning!

Zaakvoerder Dimitri Provoost heeft reeds 30 jaar ervaring als ramenwasser. Aan vakmanschap en ervaring geen gebrek.

Een glashelder en streepvrij resultaat is voor u belangrijk en voor ons een vanzelfsprekendheid. Voldoet het resultaat niet aan uw verwachtingen? Geef ons de dag zelf nog een seintje en we komen opnieuw langs.

DIPRO Cleaning is vooral werkzaam in de provincies Oost - en West-Vlaanderen. U kunt met ons afspreken dat u uw ramen 1x, 2x of meer wilt laten reinigen per jaar. Zo bent u altijd verzekerd van heldere ramen het ganse jaar door.

 

Zowel voor particulieren, bedrijven als scholen!

Reinigen van ramen op de traditionele, manuele manier

Op deze manier maken wij uw ramen schoon met een emmer, spons, aftrekker, een ladder en reinigingsmiddelen.

Reinigen van ramen met osmose

Bij deze methode gebruiken we geen reinigingsmiddelen, maar wordt er na het poetsen gespoeld met ‘osmosewater’. Dankzij de speciaal ontworpen telescoopsteel kunnen wij veiliger werken en moeten wij geen ladders gebruiken. Op die manier kunnen we op de meest moeilijk bereikbare plaatsen ( tot 12 meter hoogte) een streepvrij resultaat leveren en dit alles op een milieuvriendelijke manier.

Wat is osmosewater?

Osmosewater is water dat is gefilterd van chemische en bacteriologische deeltjes. Het water wordt gefilterd onder hoge druk waardoor onzuiverheden verwijderd worden. Zo ontstaat er ultra-puur water dat uitermate geschikt is voor reiniging en schoonmaak.

Deze methode heeft veel voordelen voor ramenwassers. Het is water in de puurste vorm, daardoor komen er na het ramen wassen geen vlekken of strepen op uw pas gewassen ramen. Er is ook geen aantasting van rubbers en siliconen. Het is een milieuvriendelijke methode aangezien er geen onderhoudsproducten nodig zijn.

Telescoopsteel op zonnepanelen
Dimi in actie
Het DIPRO busje
IMG_6010-rotated.jpg
Onbenoemde bijlage.png
bottom of page